Не си поплюват варненци.Виолета Андреева с малко думи каза що за

...
Не си поплюват варненци.Виолета Андреева с малко думи каза що за
Коментари Харесай

Отмъщението на комшиите: Вдигнати чистачки и яйца по колата

Не си поплюват варненци.

Виолета Андреева с малко думи сподели що за стока са комшиите й във варненския квартал " Владиславово ". Жената показа фотоси в обществената мрежа Facebook, на които виждаме в какво положение е автомобилът й - по него са хвърляни яйца. Андреева твърди още, че комшиите й освен с яйца замерят колата й, само че и с домати. А също по този начин те й вдигали чистачките.

" Искам да видите комшиите от бл. 404 вх. 11 какъв брой им е възпитанието, да подвигат чистачките, да хвърлят яйца и домати!!! ", написа Виолета.

Не излиза наяве за какво комшиите на Виолета са замеряли колата й. " Първо покажи къде е спряна колата ", написа Тенко Ненчев в мненията, а Виолета дава отговор: " Пред прилежащия вход, без да преча ".

Красимир пък отбелязва, че евентуално комшиите на Виолета са богаташи, щом си разрешават да хвърлят яйца и домати, като се има поради какви са цените им.

Дени Методиев, който живее в блок 404 е безапелационен, че това не е дело на хората, които живеят там. Той споделя, че от три години живее във въпросния блок и не е имало сходни проблеми.

" Видях къде е била колата. Не е имало проблем с паркирането на това място. Сутринта като излизах за работа единствено бяха вдигнати чистачките. Явно някой след това се е развихрил ", написа той в мненията.

" Търсете персонален претекст. Пред мястото, където бяхте паркирала имаше разхвърляни дребни пирончета. Това няма да го направи човек от входа, тъй като доста хора паркират там или стопират за малко да товарят/разтоварват багаж ", добавя още Методиев.

Мирослав Костов предложи на комшиите от блок 404 да дарят яйцата и доматите на нуждаещите се, вместо да замерят с тях колите.

" Аз предлагам на комшиите от блок 404 вход 11 другият път вместо да хвърлят яйца и домати по колите, да ги дарите на аления кръст. Поне ще се нахрани някой човек в потребност. Това с чистачките считам, че е задоволително, въпреки и " пошло "! Бъдете здрави и малко по-добри! Весели празници на всички ", написа Костов.



Снимки: Виолета Андреева
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР